Contract de 1 miliard de lei pentru modernizarea Unităţii Militare de la Câmpia Turzii

Contract de 1 miliard de lei pentru modernizarea Unităţii Militare de la Câmpia Turzii

O firmă a unui fost cadru al armatei, cu afaceri de 12 mil. lei, a câştigat un contract de 1 miliard de lei pentru modernizarea UM Câmpia Turzii.

O firmă a unui fost cadru al armatei, cu afaceri de 12 mil. lei, a câştigat un contract de 1 miliard de lei pentru modernizarea UM Câmpia Turzii din judeţul Cluj, în calitate de lider al unui consorţiu în cadrul căruia cea mai mare companie este de telecomunicaţii. Din consorţiu mai fac parte firmele Telekom Communications România, Ubitech Construcţii şi Petrodesign, a transmis Ziarul Financiar

Leviatan Design a mai fost implicată în renovarea, consolidarea şi modernizarea Facultăţii de Chimie Babeş Bolyai din Cluj-Napoca, renovarea, consolidarea şi modernizarea sediului Parchetului aflat în centrul istoric al orasului Braşov, renovarea, consolidarea şi modernizarea unei aripi din sediul BNR.

Leviatan Design, o companie deţinută de Cătălin Podaru, care a câştigat, în calitate de lider de asociere, contractul pentru prima etapă din modernizarea Unităţii Militare Câmpia Turzii, va aloca aproape 100 de proiectanţi şi specialişti pentru această fază iniţială a proiectului.

Modernizarea Unităţii Militare de la Câmpia Turzii este un proiect cu o valoare totală de peste un miliard de lei, pentru realizarea infrastructurii în cadrul cazarmei. În total, 67 de companii s-au înscris la licitaţie, iar câştigătoare a fost declarată asocierea condusă de Leviatan Design.

Din consorţiu mai fac parte firmele Telekom Communications România, Ubitech Construcţii şi Petrodesign. „Consorţiul, în conformitate cu informaţiile din Registrul Comerţului, avea la finalul anului 2020 un număr mediu de personal de 3.754 (de angajaţi – n. red.), fără a lua în considerare partenerii externi, şi o cifră de afaceri totală a asociaţilor la finele anului 2020 de 3.027.296.057 de lei“, spun reprezentanţii Leviatan Design.

Comenteaza