Contract semnat pentru modernizarea Transfăgărășanului! Lucrările trebuie să fie gata în 12 luni

Contract semnat pentru modernizarea Transfăgărășanului! Lucrările trebuie să fie gata în 12 luni

Șeful CNAIR, Cristian Pistol, anunță că s-a semnat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru a începe lucrările de modernizare a Transfăgărășanului.

Investiția se ridică la 8,4 milioane de lei și trebuie să fie gata în 12 luni, a precizat Cristian Pistol, într-o postare pe Facebook.
 
”Încă un pas important pentru modernizarea Transfăgărășanului!

Am semnat astăzi Contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate (documentația de avizare a lucrărilor de interventii) pentru sectorul #DN7C cuprins între km 104+000 și km 130+800.

Compania RUTIER CONEX XXI SRL are la dispoziție 8,4 milioane de lei (fără TVA), sumă asigurată prin Programul Transport (#PT) și 12 luni pentru finalizarea contractului.

În baza acestui contract trebuie stabilite soluții tehnice a căror aplicare să permită circulația pe #Transfăgărășan pentru o perioada de timp cât mai îndelungată (de preferat pe tot timpul anului), inclusiv pe secțiunea #PisculNegru - Cabana #BâleaCascadă.

Soluțiile identificate trebuie să ofere în primul rând un grad ridicat de siguranță a traficului rutier”, transmite Cristian Pistol.

Comenteaza