Cora: „Am instituit o limită la anumite produse pentru a descuraja specula”

Cora: „Am instituit o limită la anumite produse pentru a descuraja specula”

Lanțul de hipermarketuri Cora România a decis ca în unele magazine să impună o limită rezonabilă pentru anumite produse.

“Această limită este chiar generoasă, luată doar pentru a descuraja specula și pentru a asigura cât mai mult timp marfa la raft, pentru cât mai mulți clienți. Solidaritatea și cumpătarea sunt esențiale în aceste zile, iar clienții trebuie să cumpere chibzuit, cu gândul că retailerul face eforturi neîncetate pentru a asigura continuitatea aprovizionării magazinelor sale din toată țara”, a transmis conducerea Cora România.

Rețeaua Cora a decis să suspende temporar comunicarea promoțiilor sale pe pagina de Facebook, inclusiv cele de Paște, însă acestea apar în cataloagele online și în magazine. Din 17 martie, Cora a montat paravane de plexiglas în zona caselor de marcat, pentru o mai bună protecție a casierilor, expuși contactului prelungit cu publicului.

Retailerul a făcut apel la familii, ca urmare a recomandărilor autorităților, să trimită un singur membru la cumpărături, pentru a evita aglomerarea, iar în magazin să respecte indicațiile privind păstrarea distanței de cel puțin 1,5 m astfel încât să reducă riscul îmbolnăvirii.

Comenteaza