Coronavirusul a înjumătățit traficul pe Aeroportul Cluj. Ciceo: "Nu se pune problema reducerii de personal"

Coronavirusul a înjumătățit traficul pe Aeroportul Cluj. Ciceo: "Nu se pune problema reducerii de personal"

Traficul pe Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj s-a diminuat cu aproape 50% din cauza crizei coronavirusului, însă directorul general, David Ciceo, spune că nu se pune problema reducerii de personal sau a șomajului tehnic.

Directorul general al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, a declarat, luni, că angajații instituției deservesc comunitatea în continuare, la fel cum au făcut-o în ultimii 20 de ani și chiar dacă traficul a fost redus, nu se pune problema reducerii de personal sau a șomajului tehnic.

„Avem o scădere foarte importantă a activității. Dacă săptămâna trecută aveam o reducere de 40%, acum am ajuns la aproape 50% din trafic și, din păcate, va scădea și mai mult. De la 80-90 de decolări și aterizări pe zi, am ajuns la sub 40 decolări și aterizări. În ciuda acestei situații grele, nu se pune problema reducerii de personal sau a șomajului tehnic, luăm măsuri pentru situații de criză. La fel cum, de 20 de ani au deservit comunitatea și am ajuns la aproape 3 milioane de pasageri, în continuare angajații aeroportului clujean sunt în beneficiul comunității și deservesc această comunitate. Ei sunt cei mai expuși dar rămân la muncă”, a spus Ciceo, potrivit Mediafax.

Acesta a subliniat că, la nivelul conducerii aeroportului, au fost luate toate măsurile astfel încât să fie minimizate efectele negative cauzate de coronavirus.

Comenteaza