Coronavirusul închide cluburile Clujului. Concertul Inna, amânat

Coronavirusul închide cluburile Clujului. Concertul Inna, amânat

Cele mai mari cluburi din Cluj-Napoca au decis să își amâne evenimentele care implică grupuri mari de oameni. Printre aceste localuri se numără NOA, Form Space sau Midi.

"FORMeri de pretutindeni, așa cum v-am spus, am fost și suntem într-o continuă comunicare cu Direcția de Sănătate Publică (DSP). În urma deciziilor recente la nivel național, vrem să vă anunțăm că am decis să amânăm evenimentele pentru moment.

Am luat această decizie pentru că ne dorim să respectăm recomandările făcute de experți și să ne putem desfășura activitatea în deplină siguranță, atunci când va fi posibil. Vă vom ține la curent cu pașii următori și garantăm că veți fi primii care veți afla atunci când vom reveni la programul normal. 

Ne-am bucura să aveți încredere în faptul că vom trece în curând peste această perioadă și să folosiți biletele atunci când vom reprograma activitatea. Vă mulțumim pentru înțelegere, cooperare și așteptăm să ne revedem cât mai curând!", a transmis conducerea Form Space.

Același mesaj a fost comunicat și de Clubul Midi. La rândul său, Clubul NOA a amânat concertul cu Inna, din 20 martie, și Discoteca din 14 martie, însă menține datele programate pentru concertele Irina Rimes (3 aprilie) și The Motans (11 aprilie).  

Toate evenimentele la care participă peste 1.000 de persoane sunt interzise în această perioadă, iar la cele cu participare estimată între 200 și 1.000 de oameni este nevoie de un aviz din partea Direcției de Sănătate Publică (DSP) Cluj pentru a se putea desfășura.

Comenteaza