Corporatiștii din Cluj plătesc să lucreze în mijlocul pădurii

Corporatiștii din Cluj plătesc să lucreze în mijlocul pădurii

O căsuţă de lemn de 22 mp, care se află în pădurea Făget, din judeţul Cluj, poate fi închiriată cu 60 de euro/noapte. Corporatiştii îi trec pragul pentru muncă la distanță și relaxare.

Dragoş are 37 de ani şi a lucrat cinci ani la o companie de publicitate. Deşi a trecut pragul multor birouri de cinci stele, spune că a găsit pentru câteva nopţi locul perfect unde poţi îmbina munca şi relaxarea: într-o căsuţă de lemn. Pentru o noapte de cazare a plătit 60 de euro.

„Eram oarecum mai reticent la a mă deplasa prin ţară. Mă şi tenta faptul ca văzusem nişte imagini foarte drăguţe şi nu mai avusesem niciodată experienţa asta. E un echilibru în a sta cât mai aproape de natură şi de a avea confortul tipic unui hotel”, povesteşte fostul corporatist.

Tunde Csata este managerul unui astfel de proiect şi spune că a investit într-o căsuţă de lemn 40.000 euro, conform ZF. O astfel de cazare poate fi găsită în pădurea Făget din judeţul Cluj, în Neamţ sau Sibiu.

„E ca o locuinţă. În căsuţa noastră poate să stea o familie. A noastră are 12 mp de geam, aer condiţionat, încălzire în pardoseală, panouri fotovoltaice care produc curentul pentru ledurile şi luminile din interior. Mai sunt în România. În Neamţ este o căsuţă şi în Sibiu, căsuţa plimbăreaţă”, spune Tunde Csata, manager de proiect Tiny Transilvania.

Comenteaza