COS mizează pe coworking la Cluj. A mai închiriat o parte din Stables

COS mizează pe coworking la Cluj. A mai închiriat o parte din Stables
Complexul Stables, ridicat pe fosta platformă industrială Argos

Importatorul de mobilier de birou Corporate Office Solutions (COS) a închiriat un spațiu suplimentar de 1.000 mp în noul complex de birouri de pe fosta platformă Argos.

Speedwell, dezvoltator controlat de Didier Balcaen, a semnat cu COS, companie specializată în mobilă şi echipamente de birou, pentru 4.000 mp de birouri în cadrul proiectului Miro din București. În spaţiul nou închiriat va fi organizat un spaţiu de coworking, conform ZF.

COS a mai închiriat 1.000 mp de birouri de la Speedwell în cadrul complexului mixt Record Park din Cluj, unde a deschis spaţiile de coworking Stables, în urma unei investiţii de 750.000 de euro. Marius Mârza, managing partner al Stables şi director regional al COS, mizează pe extinderea centrelor de coworking în afara Clujului, fie tot în zona Transilvaniei, fie în Bucureşti.

COS este o companie importatoare de mobilier de birou din România, fiind dealer exclusiv al grupului Steelcase. Record Park este o investiție derulată de Speedwell, companie înființată de Jan Demeyre și Didier Balcaen. În 2016 fabrica Argos a fost transferată de aici în zona industrială Clujana.

Grupul Jolidon a mutat utilajele şi personalul pentru a reduce costurile de producţie. În fostul perimetru de producție de textile din centrul orașului, fabrica Someșul Tricotaje a lăsat locul complexului de birouri The Office.

Comenteaza