Criză de ingineri la Regionala CFR Cluj. Se fac 110 angajări de absolvenţi

Criză de ingineri la Regionala CFR Cluj. Se fac 110 angajări de absolvenţi
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, administrator al reţelei naţionale de cale ferată, a demarat un program de selecţie pentru angajarea absolvenţilor din ultimii trei ani, în departamentele operaţionale care contribuie la modernizarea infrastructurii feroviare.

Programul are drept scop completarea a 110 de posturi de ingineri, distribuite pe toate cele 8 regionale de cale ferată (Cluj, Craiova, Timişoara, Iaşi, Braşov, Constanţa, Galaţi, Bucureşti) pentru specializările tehnologia transporturilor (trafic), telecomunicaţii/ telecomenzi feroviare şi electronică, construcţii căi ferate drumuri şi poduri.
 
Selecţia se adresează absolvenţilor şi masteranzilor care îşi doresc un loc de muncă şi o carieră profesională fundamentată pe experienţa specialiştilor şi experţilor feroviari. CFR SA este companie cu capital majoritar de stat, specializată în gestionarea infrastructurii feroviare din România. Compania este prezentă pe piaţa feroviară din 1998, administrarea activităţii la nivel local fiind gestionată prin cele 8 sucursale regionale. Posturile disponibile vor fi publicate pe website-ul CFR SA.

Comenteaza