Criza îi priește rețelei Mega Image. Patru noi magazine la Cluj

Criza îi priește rețelei Mega Image. Patru noi magazine la Cluj

Operatorul de retail va da în funcțiune în perioada stării de urgență, în lunile aprilie și mai, magazine noi Mega Image și Shop&Go în Cluj, Ilfov, Bacău, Timișoara și Iași.

De la începutul anului și până în martie, 17 magazine noi au fost deschise, 11 format Mega Image și 6 Shop&Go.“În această perioadă, care pune la încercare economia, e important să continuăm investițiile, să ne implicăm și să o susținem prin noi locuri de muncă.

Acum mai mult decât oricând venim alături de noi comunități și le oferim tot ce au nevoie pentru necesarul de alimente în apropierea casei, prin formatele noastre de magazine de proximitate” afirmă Mircea Moga, CEO al Mega Image.

De la începutul anului 17 magazine noi au fost deschise, 11 format Mega Image și 6 Shop&Go: 9 magazine în București și Ilfov, 3 în Cluj, două în Timișoara, unul în Brașov, Prahova și Dâmbovița.

Pentru toate deschiderile de noi magazine, retailerul va contribui și la crearea de noi locuri de muncă și va angaja oameni noi. Acesta are 782 de magazine în România sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, care operează pe trei continente.

Comenteaza