CTP și-a luat director de la Van Wijk pentru cele trei noi parcuri logistice din Transilvania

CTP și-a luat director de la Van Wijk pentru cele trei noi parcuri logistice din Transilvania

Cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din Europa Centrală și de Est l-a numit pe Daniel Paraschiv în funcția de business development manager pentru Transilvania.

El va supraveghea creșterea și consolidarea companiei în regiunea de vest a României. CTP planifică noi dezvoltări în Transilvania în al doilea semestru, concentrându-se pe trei parcuri: Cluj II, Sibiu și Timișoara II.

Paraschiv va fi responsabil pentru identificarea și valorificarea de noi oportunități de afaceri, de gestionarea relației cu actualii chiriași și de viitoarele extinderi ale acestora în toate punctele strategice din Transilvania în care CTP deține proprietăți. În zona de vest, dezvoltatorul are mai multe parcuri logistice și industriale de clasa A în Arad, Cluj-Napoca, Deva, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta.

Noul manager are o experiență dobândită de-a lungul unei cariere de peste 17 ani, care include poziții cheie ocupate în cadrul unor companii importante cu sedii în Cluj. Înainte de a se alătura CTP,  a petrecut trei ani în funcții de conducere în cadrul companiei româno-olandeze E van Wijk, furnizor de servicii logistice integrate și transport.

Cu o experiență de peste 10 ani ca director de vânzări în industria auto din Cluj-Napoca, Paraschiv este considerat drept o alegere bună pentru consolidarea poziției CTP pe piața locală prin localizarea, definirea, negocierea, încheierea și dezvoltarea relațiilor de afaceri din această regiune.

“Avem proiecte importante pentru parcurile noastre din Transilvania, o zonă cu o creștere economică foarte rapidă. Cererea pentru închirerea de spații industriale și logistice a atins aici unul dintre cele mai ridicate niveluri de la intrarea CTP pe piața locală", a declarat Iuliana Bușcă, commercial & business development manager al CTP Romania.

Planurile CTP pentru regiunea de vest a țării, pentru a doua jumătate a anului, includ livrarea a 39.000 mp suprafață închiriabilă și începerea de noi dezvoltări pentru 32.000 mp suprafață închiriabilă, cu date estimate de livrare pe parcursul lui 2019. În CTPark Cluj II, amplasat strategic în apropierea Aeroportului Internațional Cluj, vor fi finalizate trei depozite de 30.000 mp în trimestrul pastru. Din aceste spații, 21.000 mp sunt disponibili pentru închiriere.

Partea de vest a țării este o regiune cu o dezvoltare economică importantă, înregistrând unul dintre cele mai substanțiale niveluri ale cererii de spații industriale și logistice din întreaga țară, iar marile orașe din Transilvania continuă să atragă mari investitori din domenii precum IT, industria auto, comerț, industria ușoară, tehnologie, cercetare și dezvoltare, conform conducerii companiei.

CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est.

CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice. În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu 700.000 mp suprafață închiriabilă.

Depozite și hale la aeroport

Un nou depozit de clasa A, cu o suprafață închiriabilă de 13.000 mp, va apărea în zona Aeroportului Internațional Avram Iancu, a anunțat dezvoltatorul Transilvania Construcții Cluj (TCC). Depozitul de pe str. Orăștiei, situat în incinta TRC Park Transilvania, va fi împărțit în trei secțiuni. La finalul lucrărilor, TRC Park va avea 21 ha. Printre proiectele TCC se mai numără Parcul Logistic TRC Cluj din comuna Jucu.

Comenteaza