Foto Cum arată noul Duster. Modelul va fi lansat în septembrie

Cum arată noul Duster. Modelul va fi lansat în septembrie
| Foto: Dacia

Noul Duster va fi comercializat din septembrie 2021 în versiunile 4×2 și 4×4.

Noul Duster preia elementele stilistice ale noii identități vizuale Dacia, prezentate în premieră pe ultimele modele Logan, Sandero și Sandero Stepway.

Dacia a prezentat primele imagini cu noul Duster

Noua versiune dispune și de două noi sisteme multimedia. Astfel, pe lângă echipamentul audio Dacia Plug & Music (radio, MP3, USB și Bluetooth), sunt disponibile două noi sisteme multimedia intuitive: Media Display și Media Nav, care beneficiază de un ecran de 8”. 

Dacia a prezentat primele imagini cu noul Duster

O altă noutate o reprezintă prezența cutiei de viteze automate EDC cu 6 trepte. Aceasta este disponibilă pe versiunea cea mai puternică a noului Duster, cea echipată cu motorul TCe 150, în configurația 4×2.

Dacia a prezentat primele imagini cu noul Duster

“Duster reprezintă revoluția Dacia în segmentul SUV. De la lansarea primei generații, în 2010, modelul, care va ajunge în curând la 2 milioane de clienți, a devenit o adevărată emblemă a mărcii Dacia. Or, reînnoirea unui model emblematic nu este o sarcină ușoară! Linia generală a modelului, atrăgătoare și ușor de recunoscut, a fost menținută. Am adus în schimb o serie de evoluții pentru un plus de modernitate și de prospețime. Spiritul de aventură și spiritul Dacia se regăsesc din plin în noul Duster. Vorbim de un model robust și accesibil, care oferă esențialul”, spune Lionel Jaillet, director performanță produs la Dacia, citat de Digisport.

Comenteaza