Foto Cum arată vila de 1 milion de euro, scoasă la vânzare în Cluj: livadă cu 200 de pomi, cramă, ciubăr şi cinema

O vilă modernă, înconjurată de livadă, aflată într-o zonă frumoasă a Clujului, este scoasă la vânzare de Sotheby's International Realty Affiliates, la preţul de 985.000 de euro. 

"Vila cu mesteceni din Cluj-Napoca este situată in mijlocul naturii la doar 7 km de centrul Clujului în zona Colonia Sopor, și oferă o suprafață locuibilă generoasă de 386 mp utili. Terenul are o suprafață de 2.521 mp și include o livadă cu peste 100 pomi fructiferi în rod și 120 mesteceni.

Vila este dispusă pe 2 niveluri, demisol și parter. La demisol găsim crama , sala de audiție izolată fonic, 2 camere tehnice și un grup sanitar. Parterul oferă o bucătărie complet mobilată și echipată, un living cu șemineu si ieșire directă pe terasă, 3 dormitoare si 2 băi. Vila și curtea sunt conectate la sisteme smart, controlul realizându-se direct de pe telefonul mobil. Designul interior a fost conceput de o echipă consacrată de arhitecți, iar finisajele au fost realizate cu materiale de înaltă calitate.

Spațiul exterior perfect pentru relaxare și primirea oaspeților include un foișor cu bucătărie de vară echipată cu plită, cuptor , grătar, afumătoare pe lemne, saună, ciubăr încălzit cu lemne si un grup sanitar", se arată în anunţul de vânzare. Preţul este de 985.000 EUR.

Comenteaza