Cum poţi merge la mare cu bani puţini VIDEO

Cum poţi merge la mare cu bani puţini VIDEO
Dacă nu aţi ajuns încă la mare, puteţi profita în aceste zile de ofertele agenţiilor de turism care vând bilete în cadrul programului "Litoralul pentru toţi". Preţurile încep de la 165 de lei şi pot ajunge până la 760 de lei de persoană pentru un sejur la malul Mării Negre. Mamaia a rămas şi pentru în această toamnă staţiunea cea mai căutată.

Deşi vara a trecut, cei care nu au apucat să meargă pe litoralul românesc o mai pot face până la finalul acestei luni. Agenţiile de turism le pun clujenilor la dispoziţie programul "Litoralul pentru toţi". Aici încep de la 165 de lei şi pot ajunge până la 760 de lei de persoană, pentru un sejur.

Ofertele variază în funcţie de numărul de nopţi şi de condiţiile de cazare.

"Sunt pachete de 6 nopţi cu sau fără mic de jun şi all inclusive",spune agentul de turism Alexandru Cucerzan. "Tarifele încep de la 165 de lei pe sejur, pe persoană şi pot ajunge până la 760 de lei pe 5 nopţi cu all inclusive, 4 stele în staţiunea Mamaia. Pachetul de 6 nopţi, după caz, cu sau fără mic dejun, iar în cazul pachetelor cu all inclusive numărul nopţilor este de 5".

Şi în acest an, cea mai bine vândută staţiune este Mamaia."Oferta a avut succes şi în acest an", spune Cucerzan. "Oferta este aşteptată de publicul clujean şi rezervările se fac imediat ce oferta debutează. Au fost cereri în toate staţiunile, în special pentru Mamaia".

Vânzările din programul "Litoralul pentru toţi" au crescut cu circa 10% faţă de anul trecut. Ediţia de toamnă a programului a început ieri şi va dura până în 29 septembrie.


Reporter: Anca Baciu
Imagine: Rareş Râşnoveanu

 

Comenteaza