Cum să reziști în pandemie la Cluj? „Vizuina” s-a dezvoltat în timp ce alții falimentau: Pandemia ne-a întărit

Cum să reziști în pandemie la Cluj? „Vizuina” s-a dezvoltat în timp ce alții falimentau: Pandemia ne-a întărit
| Foto: Facebook - Visuin/Silviu Popa

Silviu Popa și Miron Adrian, cei doi tineri care au lansat, cu un an înainte de criza sanitară, localul Visuin din Cluj-Napoca, spun că pandemia nu i-a distrus, ci din contră, i-a determinat să se dezvolte. Asta în timp ce mulți alții s-au dat bătuți și au închis „prăvălia” din cauza virusului.

Să deții un local în pandemie este un risc. Mulți antreprenori din HoReCa au fost nevoiți să intre în insolvență sau chiar faliment după instalarea condițiilor dure din pandemie. Nu este cazul celor doi tineri cu a lor „vizuină” din centrul orașului Cluj-Napoca. 

Silviu Popa și Miron Adrian au lansat în centrul istoric al Clujului localul Visuin acum 3 ani, în 2019, cu doar un an înaintea pandemiei. Sliviu a povestit cum au ținut „vizuina” deschisă, în pofida pandemiei.

„Acum 3 ani am pornit împreună cu Miron Adrian cu vis mic, să avem un locușor al nostru în care să dăm de băut și de mâncat mișto la vreo 20-30 de oameni pe zi timp de 5 zile pe săptămână.

Am luat pe lângă noi doi băieți frumoși și talentați, Sergiu Bogdan și Mihai Pop și am dat drumul la un meniu de 10 cocktailuri semnatură și atât.

În foarte scurt timp micul nostru loc a devenit neîncăpător ajungând și la 100 de oameni pe zi... câteodată chiar deodată nemaicontând unde își sprijină băutura, pe scutere, pe portbagajul mașinilor parcate, pe pervazul nostru sau al vecinilor sau chiar pe scările salonului de vis-a-vis, tot ce conta pentru ei era să aibă un cocktail marca VISUIN în mână și să se simtă bine.

Când strada a devenit neîncăpătoare ne-am mutat în vecini aproape ca să putem acomoda pe toată lumea.

Cam asta este scurta poveste de 3 ani VISUIN, 3 ani din care 2 ani am funcționat în pandemie și dacă asta nu ne-a distrus, ci ne-a întărit și ne-am mărit în acest moment neprielnic, cred că nu veți mai scăpa de noi multă vreme de aici încolo.

Vreau să mulțumesc tuturor oamenilor și prietenilor care au băut un cocktail, un pahar de prosecco sau o bere în VISUINul vechi sau nou, sunteți mult prea mulți să vă pot menționa, dar vă știți voi, toate astea le-am făcut pentru voi împreuna cu noi”, a povestit Silviu Popa, co-fondator Visuin, într-o postare pe Facebook.

Comenteaza