Cum stăm cu șantierele de autostrăzi din Transilvania

Cum stăm cu șantierele de autostrăzi din Transilvania

Progresul lucrărilor pe loturile de autostrăzi din Transilvania diferă de la un șantier la altul, însă cei mai harnici, în luna noiembrie, au fost constructorii de pe segmentul care leagă România de Ungaria. 

La final de noiembrie orădenii de la Trameco rămân tot în topul constructorilor de autostrăzi, cu un avans de 11,18 puncte procentuale pe mini-lotul din Autostrada Transilvania de la granița cu Ungaria. Lotul Biharia - Borș a ajuns la un stadiu fizic al lucrărilor de 68%.

Conform Economica.net, asocierea Astaldi – Max Boegl a înregistrat, luna trecută, un avans de 2,1 puncte procentuale pe lotul Iernut – Chețani din Autostrada Transilvania. Cu 84,60% din lucrări efectuate, acest lot poate fi considerat cel mai avansat dintre toate.

Pe lotul Chețani – Câmpia Turzii din Autostrada Transilvania constructorul român Straco a raportat un progres de 1,72 puncte procentuale, italienii de la Pizzarotti au un avans de 1,5 puncte procentuale pe lotul 1 din Autostrada Sebeș – Turda, iar grecii de la Aktor au raportat pe lotul 2 din Autostrada Sebeș – Turda un progres 1,48 puncte procentuale.

Comenteaza