Live Cum va arăta Clujul viitorului

Cum va arăta Clujul viitorului

În studioul ZIUA LIVE, de la ora 13:00, Natalia Ciobanu, doctorand la Universitatea Bosfor din Istanbul, și Diana Călin, fondator al Societății pentru Consum Responsabil, experți în dezvoltare sustenabilă.

Consorțiul Sustain promovează un curs universitar inovativ în rândul mediului academic și a comunității locale. Specialiști din managementul mediului, arhitectură, inginerie, cultură, servicii publice, antreprenoriat au creat scenarii de viitor pentru Cluj-Napoca.

Proiectul din cadrul programului Erasmus+ are o perspectivă inovatoare asupra educației pentru sustenabilitate și mobilitate sustenabilă în orașe. Scopul său este să promoveze în rândul studenților importanța sustenabilității asupra problemelor de zi cu zi ale orașului.

Echipa proiectului a dezvoltat un curs universitar în care se îmbină un stil analitic de educație cu un joc interactiv de strategie. Societatea pentru Consum Responsabil este partenerul din România în acest proiect, alături de alți cinci din Grecia, Italia și Polonia.

Comenteaza