Curierii sunt foarte căutați la Cluj. Salariul ajunge aproape de 1.000 de euro

Curierii sunt foarte căutați la Cluj. Salariul ajunge aproape de 1.000 de euro
| Foto: IgorVetushko - Depositphotos.com

Remunerația lunară a unui curier în România variază între 600 și 900 de euro.

Un curier are un salariu net care variază, în medie , între 600 şi 900 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Firmele de curierat s-au dezvoltat foarte mult în ultimii ani, în paralel cu evoluţia rapidă a comerţului electronic. Acest aspect a adus după sine şi necesitatea îmbunătăţirii ofertei şi calităţii serviciilor, iar aceste aspecte ţin exclusiv de cât de bine pregătiţi sunt oamenii. Curierii trebuie să lucreze cât mai repede în condiţii de siguranţă, din acest motiv trebuie să fie persoane cu o capacitate foarte bună de organizare pentru a gestiona volumul de colete de livrat. În aceeaşi măsură punctualitatea este importantă, pentru a satisface şi, în cele din urmă, fideliza clienţii. Oferta de joburi este mare în centrele urbane, iar salariul poate ajunge până la 900 de euro - Mihaela Dobre, sales manager în cadrul BestJobs, potrivit ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: program flexibil, plată săptămânală, bonusuri de recomandare şi traininguri.

Curierii sunt printre cei mai căutați la Cluj

În prezent, 366 de posturi vacante pentru poziţia de curier sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ilfov, Craiova, Arad, Cluj.

Comenteaza