De la EVW Holding, la TH Trucks. Belgienii au preluat frâiele la Cluj

De la EVW Holding, la TH Trucks. Belgienii au preluat frâiele la Cluj

TH Trucks va fi noua denumire a companiei auto EVW Holding Gilău, după ce grupul belgian Turbos Hoet (THG) a cumpărat 50% din acțiuni. Identitatea vizuală va fi schimbată în acest an, în urma schimbărilor din acționariat.

Din 2021, societatea clujeană va deveni TH Trucks, brand sub care va funcționa pe piață. Decizia implementării procesului de rebranding vine ca urmare a schimbării acționariatului. Turbos Hoet Group (Belgia) a cumpărat 50% din acțiunile companiei EVW Holding.

Cu 25 de ani de activitate pe piață autocamioanelor, TH Trucks va rămâne unic distribuitor al mărcilor DAF, Isuzu, VDL și un principal furnizor de piese de schimb. Compania are o rețea de centre service specializate extinsă, în România și Republica Moldova.

Schimbările pe care le presupune actualizarea denumirii companiei vor fi implementate în lunile următoare. Obiectivul formulat de TH Trucks este de a deveni un etalon în industria auto.

În 2020, o altă companie din grup, Logistic E van Wijk Cluj, a transferat către o nouă societate activitatea de real estate, operațiune care urmărește îmbunătățirea performanței și a profitabilității ambelor linii de business. Noua firmă, E van Wijk Real Estate Cluj, se ocupă cu închirierea și subînchirierea bunurilor proprii sau închiriate. Ramura transport va rămâne în societatea divizată Logistic E van Wijk.

Comenteaza