De unde poți cumpăra bunuri confiscate de Fisc la preț de chilipir

De unde poți cumpăra bunuri confiscate de Fisc la preț de chilipir
| Foto: Ziua de Constanța

Există mai multe „magazine” ANAF de unde oamenii pot cumpăra diverse bunuri la prețuri reduse.

Magazinele Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) pot ascunde adevărate comori. Bunurile confiscate sunt scoase la vânzare la prețuri de nimic. În multe județe există magazine ANAF, dar foarte mulți români nu au habar de existența acestora. 

Magazinele ANAF pot fi mană cerească pentru iubitorii de chilipiruri, mai ales că aici veți găsi aproape orice. De la alimente, la haine și electrocasnice, toate sunt vândute la prețuri mult mai mici decât în magazinele obișnuite. Obiectele de valoare mai mare, cum sunt mașinile sau casele, sunt scoase la licitație.

Gama produselor scoase la vânzare de ANAF este una extrem de variată. Trebuie să știți că cele mai multe sunt de second-hand. Scopul ANAF este să monetizeze cât mai repede bunurile, de aceea prețurile sunt mai mult decât accesibile. Spre exemplu, o pereche de blugi costă 7 lei, iar o pereche de încălțăminte se vinde cu 3 lei. Găsiți căni sau curele la doar 1 leu, potrivit stiridirecte.ro.

„Magazinul" ANAF din Cluj s-a închis

Valorificarea bunurilor confiscate în materie penală, precum și a celor confiscate în materie civilă, prin modalitățile prevăzute de lege, nu se mai desfășoară prin Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Cluj-Napoca, această activitate realizându-se prin Direcția Generală Executări Silite Cazuri Speciale care este subordonată direct Agenției Naționale de Administrare Fiscală București. Astfel, la Cluj-Napoca, în P-ța Avram Iancu nr. 19, nu mai există acest magazin", au transmis, pentru ZIUA de CLUJ, reprezentanții Finanțelor Publice Cluj.

„Magazinele” ANAF din țară

Comenteaza