Dedicație în sute de exemplare de la Cluj pentru Halep, pe străzile Parisului. A fost cu noroc

Dedicație în sute de exemplare de la Cluj pentru Halep, pe străzile Parisului. A fost cu noroc

Banca Transilvania (BT) Cluj i-a făcut tenismenei Simona Halep o dedicație pe 430 de ecrane amplasate pe cuprinsul capitalei Franței, cu ocazia zilei sale de naștere.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Duminică este ziua de naştere a Simonei Halep şi, pentru că în această perioadă participă la Roland Garros, BT îi transmite un mesaj aniversar chiar în Paris, în numele tuturor românilor, în semn de preţuire pentru că este unul dintre simbolurile României cu care ne mândrim. Urarea de la mulţi ani, în engleză şi franceză, apare azi pe 430 de ecrane din Paris, precum şi în presa online din Franţa", au motivat reprezentanții băncii.

BT i-a făcut Simonei Halep o surpriză similară în 2018, cu mesajul “Our Hero”, proiectat în New York, în Times Square, odată cu participarea la US Open şi cu ocazia câştigării titlului de la Wimbledon. Halep apare în câteva campanii ale băncii, toate pentru a încuraja românii de pretutindeni şi pentru a le da încă un motiv de mândrie.

Ea s-a numărat printre invitaţii podcast-ului BT Talks, în iunie. “Despre multă muncă, performanţă şi despre cum este să câştigi o finală de Grand Slam” este cel mai ascultat episod al podcast-ului BT. Banca din Cluj va susţine realizarea primului documentar despre Halep, numărul 1 mondial timp de 64 de săptămâni.

Halep s-a impus duminică în fața Sarei Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0, în turul 1 de la Roland Garros. Ea o va întâlni în turul 2 pe câștigătoarea dintre Irina Begu (30 de ani, 73 în topul WTA) și Jil Teichmann (23 de ani, 54 WTA).

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza