Dezvoltatorul One United Properties, propulsat la bursă de brokerii clujeni

Dezvoltatorul One United Properties, propulsat la bursă de brokerii clujeni

Societatea de servicii de investiții financiare BRK Financial Cluj a semnat un contract cu dezvoltatorul imobiliar One United Properties (OUP) pentru a intermedia vânzarea unui pachet de acțiuni și listarea la Bursa de Valori București (BVB).

OUP vizează perspectiva de a deveni un emitent de prim-plan pentru investitorii de la BVB. “Am lucrat la fazele preliminare ale acestui proiect și am ajuns în etapa în care intrăm în linie dreaptă în vederea intermedierii primei oferte publice de vânzare ce va avea loc la BVB în acest an, ultima de operațiune de acest fel având loc în 2018.

OUP este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România, cu focus pe proiecte de o calitate superioară. Pe baza datelor preliminare privind poziția financiară, profitabilitatea și proiectele de dezvoltări imobiliare în lucru, vizează listarea pe piață reglementată categoria Premium, așadar vorbim de un emitent care în scurt timp poate deveni unul de prim plan pentru investitorii de la BVB.

Decizia de intermediere a fost mult ușurată pentru noi de determinarea pe care o au acționarii fondatori ai OUP privind continuarea planurilor ambițioase de dezvoltare pe proiecte rezidențiale și de office care setează noi standarde de calitate pe piață din România”, consideră Monica Ivan, director general al BRK Cluj

OUP este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte de ultima generație din București, iar clădirile sale au certificări superioare de durabilitate, eficiență energetică și wellness. BRK a cotat 11 dintre cele 12 societăți listate inițial la BVB, iar în timp a depășit pragul de 100 de operațiuni corporative. În acest an clujenii au finalizat patru astfel de operațiuni.

Comenteaza