Didivende de 4 milioane de lei pentru acţionarii Prodvinalco

Didivende de 4 milioane de lei pentru acţionarii Prodvinalco
Producătorul de băuturi alcoolice Prodvinalco Cluj dă şi în acest an dividende acţionarilor, conform unei decizii a Adunării Generale Ordinare a acţionarilor publicată astăzi.

Este vorba de o sumă totală de patru milioane de lei, cu o valoare brută de 0.231867 lei a dividendului pe acţiune. Acestea vor fi distribuite prin intermediul sucursalelor şi agenţiilor Băncii Transilvania, până în 2 februarie 2012, iar după această dată, de la sediul companiei din Cluj.

Societatea clujeană a înregistrat în 2010 o cifră de afaceri de 18 milioane de euro şi un profit net de 600.000 de euro. Anul trecut, suma totală distribuită sub formă de dividende către acţionari a ajuns la 4,5 milioane de lei.

Conform celor mai recente raportări, principalii acţionari ai Prodvinalco sunt Mircia Todea cu 20,7%, Vasile Albon cu 19,1%, Viorel Hosu cu 12,3% şi Constantin Moraru, cu 12%.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza