News alert Din vară zburăm din Cluj spre litoralul bulgăresc cu 30 de euro

Din vară zburăm din Cluj spre litoralul bulgăresc cu 30 de euro

Clujenii și locuitorii din județele învecinate care vor să meargă la mare, la noi sau la bulgari, vor putea evita traficul auto infernal sau călătoria interminabilă cu trenul. Blue Air va lansa din iunie zboruri spre Burgas și Constanța.

Compania va conecta Transilvania cu două dintre cele mai solicitate destinații de pe litoralul Marii Negre, din 20 iunie. Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare, cu prețuri începând de la 30 de euro. Toate rezervările includ o schimbare gratuită a datelor de călătorie.

Ruta Cluj-Napoca - Burgas este o premieră pentru piața locală, acesta fiind primul serviciu care leagă Transilvania de litoralul bulgăresc, preferat de turiștii români datorită prețurilor mai mici decât cele în stațiunile din România.

"Lansarea primului nostru serviciu aerian low cost către Burgas este o etapă importantă în strategia noastră de a deveni prima optiune de transport aerian pentru clienții noștri. De asemenea, investigăm posibilitatea introducerii unui serviciu între baza noastră principală din București și Burgas, pentru a oferi o opțiune de călătorie rapidă și la prețuri accesibile între aceste două orașe importante și pentru a conecta Burgas, via București, cu toată rețeaua Blue Air”, spune Krassimir Tanev, director comercial al Blue Air.

Destinație turistică atractivă

Burgas este situat pe coasta Mării Negre. Apreciată pentru numeroasele sale plaje, zona din jurul orașului este o stațiune turistică populară. Orașul este cel de-al doilea port maritim al țării. În ultimii ani, Bulgaria a devenit o destinație turistică atractivă, având unele dintre cele mai ieftine stațiuni din Europa și unele din ultimele plaje neacaparate de industria turistică. Lonely Planet plasa Bulgaria în primele 10 destinații de călătorie. 40% dintre cei 9 milioane de turiști care vizitau țara anual erau greci, români și germani. Între principalele destinații turistice se numără capitala Sofia, orașul medieval Veliko Tărnovo, stațiunile de pe litoral Nisipurile de Aur și Sunny Beach, precum și stațiunile montane Bansko, Pamporovo și Boroveț.

Cum vor zbura aeronavele

• Miercuri, duminică
Cluj-Napoca 05:00, Burgas 06:10
Burgas 06:55, Cluj-Napoca 08:00

• Luni, vineri
Cluj-Napoca 13:25, Constanța 14:30
Constanța 15:10, Cluj-Napoca 16:15

Comenteaza