Director nou la Renault România

Director nou la Renault România
Jean Philippe Salar (42 de ani) îl înlocuieşte pe Geoffrey Gardiner în funcţia de director al Renault Design Central Europe (RDCE). Gardiner devine director Design în cadrul Alianţei Renault-Nissan, la Technocentre (centrul de cercetare şi dezvoltare al Renault), Franţa.

Cu o experienţă de 19 ani în cadrul grupului Renault, noul responsabil al activităţii biroului de design al Renault de la Bucureşti a contribuit la dezvoltarea mai multor modele comercializate de Renault în lume. „Am venit în România cu mult entuziasm şi motivaţie pentru a lucra cu echipa RDCE. Compusă din 30 de persoane, cu toate meseriile din zona creativă, aceasta este recunoscută pentru design-ul modelelor gamei Dacia, Kadjar, Alpine Vision Gran Turismo. 
 
Creativitatea este o provocare permanentă, în care strategia este de a identifica, înaintea concurenţei, noile concepte care fac succesul de mâine”, a declarat Salar.  RDCE a fost înfiinţată în 2007 şi face parte din reţeaua internaţională a centrelor de design satelit a grupului Renault. Celelalte centre se află în oraşele São Paulo (Brazilia), Kiheung (Coreea de Sud), Chennai şi Mumbai (India).

Comenteaza