Video Directorul Aeroportului din Cluj: „Va fi o vară de succes în privința turismului” / Unde vă puteți face VACANȚA

Directorul Aeroportului din Cluj: „Va fi o vară de succes în privința turismului” / Unde vă puteți face VACANȚA
| Foto: Facebook.com/airportcluj.ro

Traficul aerian turistic a crescut foarte mult în ultimii ani la Cluj, iar 2022 s-ar putea să fie un an record din acest punct de vedere.

Invitat la ZIUA LIVE, (VIDEO la finalul articolului) David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, se arată foarte optimist în ceea ce privește zborurile turistice din această vară.

 „Zborurile turistice sunt foarte importante pentru noi. Clujenii sunt dornici de destinații noi turistice. Avem o ofertă foarte bogată în această vară pentru turism. În momentul de față avem Hurghada și Antalya. Hurghada a fost anul trecut o surpriză plăcută. S-a dezvoltat în perioada aprilie-martie-mai datorită crizei.

Noi, anterior, nu am avut Hurghada în martie și aprilie. S-a creat deja o tradiție că să înceapă mai repede. Prețurile sunt foarte bune. Anul trecut am avut, în ceea ce privește pasagerii pentru turism, aproape la fel ca în 2019. Avem multe noutăți cu toate companiile. Considerăm că va fi o vară de succes în privința turismului”, a declarat, la ZIUA LIVE, David Ciceo.

Directorul aeroportului clujean a mai precizat că, se așteptă ca în acest an, din punct de vedere al pasagerilor pentru turism, să fie depășit anul 2019, care a fost cel mai bun din istoria aeroportului.

Pe lângă Hurghada și Antalya, printre cele mai importante destinații turistice disponibile de pe Aeroprtul din Cluj sunt: Burgas, Constanța, Grecia (Corfu, Atena, Zakynthos), Malta, Nisa, Napoli, Barcelona, ș.a.

Comenteaza