Foto Donaţii de jumătate de milion de euro pentru medicii din Cluj: ventilatoare non-invazive, măşti şi combinezonae

Donaţii de jumătate de milion de euro pentru medicii din Cluj: ventilatoare non-invazive, măşti şi combinezonae

O firmă de IT din Cluj a cumpărat echipamente medicale de o jumătate de milion de euro pentru spitalele din Cluj care luptă împotriva infecției cu coronavirus: ventilatoare non-invazive, măşti şi combinezonae au ajuns la cadrele medicale din prima linie.

AROBS  Transilvania Software donează 50 de ventilatoare non-invazive pentru tratarea pacienților infectați cu noul Coronavirus, pentru cazurile de gravitate mică și medie, precum și 50.000 de măști KN95 și 5000 de combinezoane pentru protecția cadrelor medicale din prima linie. Valoarea totală a echipamentelor se ridică la aproape 450.000 euro.

Echipamentele au început să fie distribuite în unitățile medicale din prima linie, pentru a suplimenta necesarul spitalelor din Cluj și din orașele unde firma are filiale. Acțiunea vine după ce, în urmă cu o lună, conducerea companiei IT a anunţat că va susţine serviciile de ambulanță de stat din propriul portofoliu cu servicii gratuite de management al flotelor auto. Aproximativ 1400 de autovehicule sunt monitorizate prin dispozitivele TrackGPS.

Etichete
Comenteaza