Dragnea vine la Cluj pentru a semna contractul de finanţare pentru dezvoltarea Parcului Industrial Tetarom I

Dragnea vine la Cluj pentru a semna contractul de finanţare pentru dezvoltarea Parcului Industrial Tetarom I
Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea, vine mâine la Cluj pentru a semna contractul de finanţare pentru proiectul pe fonduri europene „Dezvoltare Parc Industrial Tetarom I – Edificare clădiri, extindere şi modernizare infrastructură”.

Cu acest prilej, mâine, de la ora 11.30, la Consiliul Judeţean Cluj, va avea loc o conferinţă de presă în cadrul căreia va fi lansat proiectul cu finanţare europeană nerambursabilă „Parc Industrial Tetarom IV", în prezenţa lui Liviu Dragnea.

Amintim că Ziua de Cluj a scris în martie 2013 despre intenţia Consiliul Judeţean de a extinde reţeaua de parcuri industriale. Directorul societăţii Tetarom, care administrează aceste parcuri, a arătat atunci că anul acesta ar urma să se pună bazele proiectului din comuna Feleacu. Infrastructura parcului va fi finanţată din fonduri europene. În schimb, Consiliul Judeţean trebuie să asigure cheltuielile pentru amenjarea şantierului şi să semneze un contract de asociere cu administraţia comunei, în vederea eliberării titlului de parc industrial.

Citeşte mai multe despre acest subiect AICI.

Comenteaza