Drulă: În următoarele luni vor fi finalizate lucrările la lotul 2 din A10 Sebeş-Turda şi A3 la Târgu Mureş

Drulă: În următoarele luni vor fi finalizate lucrările la lotul 2 din A10 Sebeş-Turda şi A3 la Târgu Mureş

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, afirmă că în următoarele luni vor fi finalizate lucrările la lotul 2 din A10 Sebeş-Turda şi A3 la Târgu Mureş.

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Cătălin Drulă a anunțat pe pagina sa de Facebook finalizarea mai multor lucrări de infrastructură rutieră, printre care și lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda și segmentul de pe A3 de la Târgu Mureș, despre care spune că "vor fi gata în următoarele luni".

La începutul lunii august, ministrul anunța că pe cei 24,2 km ai tronsonului A10 Sebeș-Turda, de la Pârâul Iovului la Aiud, a început turnarea covorului final de asfalt.

"Facem toate eforturile să ne asigurăm că antreprenorul își respectă graficele asumate, astfel încât anul acesta să circulăm pe întreaga autostradă Sebeș-Turda", a transmis Cătălin Drulă, în urmă cu trei săptămâni, tot prin intermediul paginii de socializare. 

Reamintim că ministrul Cătălin Drulă a anunțat la jumătatea lunii iunie că anul acesta se va putea circula integral pe A10, constructorul dând asigurări că lotul 2 va fi gata în toamnă.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Comenteaza
loading...