Electrogrup a intrat pe piața rezidențială a capitalei

Electrogrup a intrat pe piața rezidențială a capitalei
Compania de infrastructură debutează în domeniul rezidențial la București | Foto: Citta' Park

Societatea clujeană de infrastructură și energie va debuta în piața construcțiilor rezidențiale din București în cadrul unui proiect de 5,6 milioane de euro dezvoltat de Nusco Imobiliara.

„Experiența noastră demonstrată în proiectele de construcții din România și din alte state europene este pusă în valoare de primul proiect din București al companiei. Demarăm, alături de partenerul nostru, un proiect de amploare, cu o suprafață de 5.500 mp utili, ce constă într-o clădire rezidențială cu 11 etaje, parte a unuia dintre cele mai importante complexe rezidențiale din regiunea estică a capitalei”, a declarat Costin Schmidt, director comercial al Electrogrup.

Electrogrup a demarat lucrările pentru faza trei a proiectului Citta' Residential Park (CRP). Lucrările au pornit în ianuarie, iar durata lor este estimată la un an. Suprafața construită desfășurată depășește 13.100 mp, iar clădirea va găzdui 94 de apartamente cu două și trei camere.

Situat în apropiere de Arena Națională, proiectul va include și amenajări exterioare ce vor consta în spații verzi și locuri suplimentare de parcare. Până în prezent, au fost dezvoltate două etape, cu 380 de apartamente livrate până în 2019. Ansamblul rezidential va fi completat cu 94 de apartamente, din cea mai nouă clădire.

„În anul 2020, vom completa ultima etapă pentru CRP și vom lansa un nou proiect de anvergură, cu peste 500 de apartamente în zona de nord a capitalei”, a anunțat Michele Nusco, președinte al Nusco Imobiliara.

Electrogrup a dezvoltat, ca antreprenor general, proiecte complexe în mai multe sectoare de construcții, în România și în afara granițelor, în țări precum Germania, Polonia, Belgia sau Olanda. Compania furnizează și soluții Smart City la cheie pentru administrații publice și companii private.

Recent, aceasta a început dezvoltarea unui parcări supraetajate, dotată cu soluții Smart, în Oradea, precum și amenajarea pistei și balizajului pentru Aeroportul Ghimbav-Brașov.

Electrogrup face parte E-Infra, holding de cinci companii active în domeniul infrastructurii de energie și telecomunicații, alături de Netcity Telecom, Direct One, Nova Power & Gas și WESEE SRL, ce reunesc 600 de angajați și au generat o cifra de afaceri consolidată, la nivelul anului 2018, de 110 milioane de euro.

Comenteaza