Electrogrup construiește o rețea 5G în Finlanda

Electrogrup construiește o rețea 5G în Finlanda

Societatea clujeană de infrastructură de comunicații Electrogrup Cluj a raportat finalizarea unui sistem cu tehnologie 5G în Peninsula Scandinavă.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Ne implicăm activ în dezvoltarea primelor rețele 5G din Europa, prin implementarea acestei tehnologii și modernizarea rețelei de telecomunicații mobile a celui de-al doilea operator telecom din Finlanda. Colegii noștri au realizat 127 de site-uri, dintre care 80% "rooftop" și 20% "tower". Proiectul s-a desfășurat în perioada când Europa se afla într-o situație critică, majoritatea țărilor închizându-și ‘’porțile’’ și oprind activitatea, în contextul pandemiei de Covid-19", a relatat conducerea Electrogrup.

Compania clujeană lucrează și la finalizarea lucrărilor de execuție și amenajare a bandei de rulare a Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav, unde a sistematizat și a consolidat terenul din jurul pistei, pentru a asigura o capacitate portantă care să permită rularea în condiții de siguranță a unei aeronavelor.

Electrogrup este unul dintre cei mai activi constructori de infrastructură de telecomunicații, Smart City și construcții civile și industriale și face parte E-Infra, grup de cinci companii, alături de Netcity Telecom, Direct One, Nova Power & Gas, WESEE, cu 600 de angajați și afaceri anuale de 100 milioane de euro.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza