Foto Electrogrup ridică noul Centru Medical Transilvania. VEZI cum va arăta

Electrogrup ridică noul Centru Medical Transilvania. VEZI cum va arăta
Electrogrup ridică noul Centru Medical Transilvania. VEZI cum va arăta
Electrogrup ridică noul Centru Medical Transilvania. VEZI cum va arăta

Compania clujeană de construcții Electrogrup a anunțat că a demarat lucrările la noua clădire de șase etaje a Centrului Medical Transilvania (CMT).

“CMT va fi viitor reper-cheie în aria cercetăriiși dezvoltării diagnosticului și tratamentului accidentelor vasculare cerebrale pentru Regiunea de Nord-Vest a României. Noua clădire, localizată în centrul municipiului Cluj-Napoca, va avea șase niveluri, cu o suprafață desfășurată totală de 2.043 mp.

Centrul medical va dispune și de o parcare cu o capacitate de 18 locuri, pentru personal si pacienţi. În plus, este planificat și accesul special al ambulanței, pentru deservirea laboratorului de urgențe”, au detaliat reprezentanții Electrogrup.

CMT reprezintă prima investiție daneză privată în domeniul medical din România, fiind membru al Danish-Romanian Business Association. Centrul își desfășoară acum activitatea în cartierul Zorilor, la sediul său principal de pe str. Viilor. Acesta oferă servicii de imagistică medicală de înaltă performanță. 

Electrogrup și Urban Scope vor proiecta și executa lucrări de modernizare a infrastructurii de mobilitate urbană în Câmpia Turzii, cu o semnificativă componentă Smart City, printr-un contract de 22,5 milioane de lei. La începutul anului, Electrogrup a anunțat startul implementării unui proiect  de modernizare a stațiilor de așteptare a mijloacelor de transport public din Piatra Neamț, de 21,1 milioane de lei.

Electrogrup a dezvoltat, ca antreprenor general, proiecte complexe în mai multe sectoare de construcții, în România și în Germania, Polonia, Belgia sau Olanda. Societatea este unul dintre cei mai activi furnizori de soluții Smart City la cheie pentru administrații publice și companii private.

Compania a început dezvoltarea unui parcări supraetajate, dotată cu soluții smart, în Oradea, precum și amenajarea pistei și balizajului pentru Aeroportul Ghimbav-Brașov. Electrogrup face parte E-Infra, grup de cinci companii active în domeniul infrastructurii de energie și telecomunicații, alături de Netcity Telecom, Direct One, Nova Power & Gas și WESEE, cu 600 de angajați și afaceri de 110 milioane de euro.

Comenteaza