Elvețienii de la Winsedswiss își duc rețeaua la Cluj

Elvețienii de la Winsedswiss își duc rețeaua la Cluj

Clujul va găzdui o școală de educație ERI, parte a grupului elvețian Winsedswiss, cel care a deschis și școala de turism Ohma. 

Răzvan Pîrjol, fost secretar de stat în Ministerului Economiei, a preluat funcţia de Chief Business Development Officer al World Institute of Service Education, conform ZF. „Trăim un moment de încetinire a activităţii economice, căruia trebuie să-i găsim şi o contrapartidă pozitivă, pentru a ne permite să facem ordine, să ne pregătim, să ne organizăm şi să ne formăm. Educaţia şi formarea rămân singurele baze solide pe care orice angajator poate construi know-how-ul specific activităţii sale”, spune Răzvan Pîrjol.

Planurile de extindere pentru acest an, în România, includ înfiinţarea Academiilor de Ospitalitate Ohma (din Oradea) şi în alte oraşe din ţară, deschiderea Şcolilor Finlandeze ERI în Cluj-Napoca și Oradea şi Cluj-Napoca, lansarea unei agenţii de recrutare şi intermediere pe piaţa forţei de muncă, Talent by Winsedswiss, mai programe scurte de formare continuă.

Grupul educaţional elveţian cu filiale în România, Elveţia şi Serbia are ca obiectiv principal crearea şi furnizarea de programe educaţionale pentru fiecare etapă a vieţii unui om, de la grădiniţă la universitate şi pe tot parcursul carierei profesionale, în sectoarele principale ale industriei serviciilor (ospitalitate, retail, sănătate, divertisment, artă, management sportiv).

Comenteaza