Emag introduce abonamentul la Cluj. Livrare gratuită, a doua zi

Emag introduce abonamentul la Cluj. Livrare gratuită, a doua zi

Cel mai mare retailer online local din România, Emag, a introdus la Cluj un serviciu de livrare rapidă şi gratuită pentru toate comenzile care depăşesc 100 de lei, în baza unui abonament tot de această valoare.

Serviciul - pentru produsele marcate ca Genius - este disponibil deocamdată în Cluj-Napoca și în alte patru orașe din România (Bucureşti, Braşov, Constanţa, Iaşi), inclusiv localităţile limitrofe, urmând să fie extins în mai multe localități, în iulie, precum Timişoara.

Orice comandă plasată de luni până vineri, seara târziu, este livrată a doua zi. În Bucureşti, pentru comenzi plasate până la miezul nopţii, livrarea se face a doua zi, șapte zile din șapte, inclusiv duminica.

La Easybox sau la Showroom transportul e gratuit indiferent de valoarea comenzii pentru orice produs Genius, iar pentru livrarea acasă abonații beneficiază de transport gratuit pentru toate comenzile care depăşesc 100 de lei şi de extinderea perioadei de retur gratuit la 60 de zile, comparativ cu 14 zile perioada legală.

“Pentru lansarea acestui serviciu am investit în dezvoltarea gamei de produse, a serviciilor de livrare rapidă, inclusiv în extinderea reţelei Easybox, care a ajuns la 500 de lockere, precum şi în depozite uriaşe pentru a gestiona o gamă mare de produse", a declarat Iulian Stanciu, director general al Emag. Serviciul poate fi accesat în urma unei taxe de 8,25 lei pe lună, plătibilă anual.

Părerile clienților Emag sunt împărțite: unii socotesc drept util noul serviciu, alții critică strategia companiei.

  • "Erați acum un an cam cea mai șmecheră companie pentru cumpărat lucruri online, cu transport gratuit, livrare rapidă, fără cusur. Relativ recent ați început să nu mai aveți aproape nicio opțiune de transport gratuit. Deci în principiu ați creat o problemă la care acum vindeți soluția?" 
  • "Trist e că sunt trend setteri. Alții au urmat același model și în curând nu o să mai existe livrare gratuită pentru comenzi online de valoare mică pe la nimeni nici dacă te duci la ei în locația fizică să ridici. Practic nu plătești livrare decât dacă mergi fizic și cumperi în magazin, fără să rezervi".
  • "Ar trebui să vorbiți și cu Amazon, Gearbest și AliExpress. Cum de au ăia livrare gratuită? Oare ăia nu au servicii de calitate?"
  • "Ca idee nu e rău deloc pentru că, dacă comanzi minim o dată pe lună și alegi livrarea cu curier deja ți-ai scos "abonamentul", însă voi ați creat problema, tot voi vindeți și soluția. Smart".
Comenteaza