E.On Gaz anunţă că a terminat lucrările pe strada Câmpului din Mănăştur

E.On Gaz anunţă că a terminat lucrările pe strada Câmpului din Mănăştur
E.On Gaz anunţă că a terminat investiţiile pe strada Câmpului din Mănăştur.

 

"E.ON Gaz Distribuţie are în derulare în Cluj Napoca un proiect complex de investiţii prin care se urmăreşte îmbunătăţirea parametrilor de funcţionare a reţelei de distribuţie a gazelor naturale din municipiu, urmare a modernizării reţelei pe o lungime de circa 90 kilometri", arată compania. Astfel, etapizat până în 2015, vor fi modernizate conductele şi branşamentele de pe 50 de străzi din municipiu, printre care şi strada Câmpului. Aici E.On Gaz a investit bani în lucrările de poziţionare a noilor conducte de gaz şi pentru cuplarea acestora la sistemul de distribuţie se sistează alimentarea cu gaz mâine, de la ora 9, pe străzile Câmpului - zona cuprinsă între Islazului şi Calea Mănăştur, Pârâului, Laterală, Ion Meşter 2, Mogoşoaia, Almaşului 1-8 şi 10-14, pe Calea Mănăştur la numărul 85-109 şi pe strada Govora la numerele 6-16.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18.

 

Strada Câmpului a fost modernizată în august şi septembrie 2010 după ce locuitorii străzii s-au plâns de nenumărate ori primăriei de starea jalnică a străzii Câmpului şi au subliniat timp de mai mulţi ani nu doar starea proastă a acesteia ci şi subdimensoinarea reţelei de canalizare. Aceasta din urmă a fost înlocuită de Compania de Apă "Someş" iar ulterior strada a fost reparată în cadrul programului "100 de străzi" derulat de Primărie.

Comenteaza