E.On Gaz plăteşte 90 milioane de lei ca să modernizeze reţeaua de gaz din Cluj

E.On Gaz plăteşte 90 milioane de lei ca să modernizeze reţeaua de gaz din Cluj
O lungime de 160 de kilometri de reţea de gaze naturale va fi modernizată în trei ani la Cluj, a anunţat compania de distribuţie E.On Gaz, într-un program care include investiţii de 90 milioane de lei.

Cu aceşti bani va fi modernizată o lungime totală de 81 de kilometri de reţea de gaze, lucrări care costă 54,8 milioane de lei şi care vor fi finanţate parţial cu bani provenind din Fondul European de Dezvoltare Regională, cu o sumă de 16,5 milioane de lei. Programul de modernizare durează trei ani şi începe în acest an, a mai anunţat ocmpania.

Amintim, conducerea grupului E.ON a anunţat joi că va deschide două centre de servicii în ţările unde are activităţi, este vorba de Berlin şi Cluj-Napoca. "Crearea acestor centre va aduce cu sine reduceri semnificative de costuri, o mai mare standardizare a proceselor, va contribui la optimizarea expertizei instituţionale şi la uniformizarea standardelor de calitate la nivelul tuturor companiilor din cadrul Grupului E.On", au explicat oficialii companiei.

Comenteaza