Eşti IT-ist în căutarea unui job? 40 de companii caută 900 de specialişti

Eşti IT-ist în căutarea unui job? 40 de companii caută 900 de specialişti
Clujul găzduiește joi și vineri cel mai mare eveniment de recrutare pentru pasionații de tehnologie din Transilvania, Târgul de Cariere IT.

Desfăşurat la Sala Polivalentă între orele 10:00 şi 16:00, târgul reuneşte aproximativ 40 de expozanţi, printre care Crossover, Emerson, Siemens, Steelcase, 3 Pillar Global, Accenture, Donau Invest, Endava, Fleio, Garmin, Linkscreens, Luxoft, msg systems România, Softing și Yardi Systems, care pun la bătaie aproximativ 900 de posturi.

Astfel, pe parcursul celor două zile, persoanele aflate în căutarea unui job sau a unei colaborări și cei care vor să urmeze un internship sau un stagiu de practică în acest domeniu pot analiza ofertele angajatorilor

„Spre exemplu, compania Siemens are disponibile peste 40 de posturi în IT pentru Java Developeri, Senior SAP Consultants, Integration Developeri și altele. Compania Crossover anunță salarii de 5.000-8.300 de dolari pe lună pentru poziții de Software Architect și Chief Software Architect și se poziționează ca prima companie din România care îmbrățișează munca de la distanță, astfel că angajații pot munci în orice oraș sau țară s-ar afla", a afirmat Louisa Olar, project manager al Târgului de Cariere.

Seminarii și competiții contracronometru 

Pasionații domeniului IT sunt așteptați în cadrul târgului la Speed Coding Challenge, o competiție gratuită, contra cronometru, în diverse limbaje de programare, desfăşurată la standurile HP, Siemens și Yardi. Cei mai pricepuți candidați vor avea șansa de a câștiga premii dacă rezvolvă probleme în Java, C#, Python sau .NET.

 

 

Comenteaza