Facilități fiscale de pandemie sau avantaje reale pentru business?

Facilități fiscale de pandemie sau avantaje reale pentru business?

Miercuri, de la 10:30, la ZIUA LIVE, Dan Schwartz, reputat consultant fiscal și antreprenor, cu studii la Harvard, Washington și Paris.

În ultimii 26 de ani, Dan Schwartz a condus compania de servicii profesionale RSM Romania. Experiența sa antreprenorială a generat o înțelegere aprofundată a mediului de afaceri din țară și a provocărilor pe care sustenabillitatea, scalabilitatea și stabilitatea unui business le presupun.

Expertiza sa în consultanță fiscală și leadership a fost perfecționată prin programe parcurse în cadrul Universității Harvard, Universității Washington State, Universității George Washington și la Paris Conservatoire National des Arts et Metiers.

În ultimele șase luni, guvernul a introdus numeroase modificări legislative pentru a susține mediul de afaceri în contextul economic generat de pandemie, printre care și facilități fiscale privind impozitele datorate de către companii, al căror termen de plată expiră în 25 octombrie. În acest hățiș legislativ, companiile trebuie să ia deciziile potrivite pentru a transforma aceste facilități în avantaje reale.

În 2 octombrie, experții RSM Romania vor dezbate, în cadrul unui webinar, noile facilități fiscale ce vizează impozitul pe profit, pe veniturile microîntreprinderilor și specific. Ei vor discuta despre modul de calcul al bonificației pentru plata la termen și reducerile acordate pentru capitalul propriu pozitiv.

Comenteaza