FC Universitatea Cluj dă lovitura! SOCAR devine sponsor oficial al clubului

FC Universitatea Cluj dă lovitura! SOCAR devine sponsor oficial al clubului

Compania azeră SOCAR, unul dintre liderii mondiali în domeniul extracției, procesării și transportului petrolului și a gazelor naturale, este, începând de vineri, noul sponsor al FC Universitatea Cluj.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Prin intermediul acestui parteneriat, compania azeră continuă, în conformitate cu politica sa de responsabilitate socială, să investească în fenomenul sportiv și să promoveze un stil de viață sănătos și plin de energie, au anunțat cele două părți.

SOCAR vine în acest parteneriat și cu o importantă experiență în sport, acumulată ca sponsor oficial al EURO 2016 și al echipei de fotbal Neftchi Baku, câștigătoarea sezonului trecut în campionatul din Azerbaijan.

„Compania SOCAR este alături de fotbalul românesc, iar prin această colaborare susținem performanța, talentul și munca echipei FC Universitatea Cluj. Aceste valori stau la baza companiei și ne bucurăm că le putem cultiva și în afara ariei noastre de activitate”, a declarat Hamza Karimov, CEO Socar România.

“Parteneriatul cu SOCAR vine ca o urmare firească a demersurilor noastre de a transforma brandul FC Universitatea Cluj dintr-unul regional într-unul național, care să devină atrăgător pentru marile companii care doresc să se promoveze prin sport. Îi mulțumesc domnului Hamza Karimov, CEO SOCAR România, pentru viziunea sa asupra legăturii dintre business și sport. Parteneriatul cu SOCAR, una dintre cele mai puternice companii petroliere la nivel mondial, vine să susțină, pe termen scurt, ambițiile noastre sportive, dar constituie, pe termen lung, și un  excelent semnal că brandul FC Universitatea Cluj a ajuns, după o muncă asiduă începută în 2016, la o poziție privilegiată în piață, care îi permite să ofere o excelentă vizibilitate națională sponsorilor”, a declarat Mihai Moga, Brand Manager FC Universitatea Cluj.

SOCAR este compania petrolieră și de gaze naturale deținută de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), renumită la nivel mondial pentru activitatea sa de producție de petrol și gaze naturale.

Din anul 2011, compania s-a implicat în România în crearea și consolidarea unei rețele de benzinării la nivel național. Astfel, a devenit unul dintre jucătorii importanți pe piața distribuției de carburanți și alte activități de trading petrolier din țară.

Până în prezent, investițiile companiei SOCAR în economia românească au creat aproximativ 750 de locuri de muncă, în peste 60 de stații.

În activitatea sa, societatea a consolidat relaţii de colaborare cu parteneri de renume a căror încredere a fost câştigată atât prin calitatea produselor SOCAR recunoscute internațional, cât şi prin dedicarea personalului de a fi aproape de nevoile clienţilor.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza