Festivalierii de la Untold și Neversea, despăgubiți în caz de furt sau de accident

Festivalierii de la Untold și Neversea, despăgubiți în caz de furt sau de accident
Participanții de la Untold se pot proteja de furturi în perioada festivalului | Foto: Alist Magazine

Untold Cluj și Neversea Constanța sunt primele festivaluri din România care își asigură participanții, în mod gratuit. Aceștia pot solicita despăgubiri în cazul în care bunurile lor sunt pierdute sau furate, precum și în cazul unui accident.

Uniqua Asigurări este va fi asigurătorul oficial al celor două festivaluri. Totodată, pentru fiecare poliță contractată gratuit, Uniqa va dona 1 euro către taberele de copii MagiCAMP. “Este pentru prima dată când un festival din România oferă cu ajutorul partenerului său, acest confort participanţilor la eveniment”, a declarat Bogdan Rădulescu, Head of Partnership & New Business Untold şi Neversea.

“Ne bucurăm să fim alături de organizatorii celor mai cunoscute festivaluri de muzică din Europa și să le asigurăm distracția participanților, antrenându-i, în același timp, într-o acțiune de responsabilitate socială. Dincolo de misiunea pe care ne-am asumat-o, aceea de a educa și preveni, devenim, împreună, parteneri pentru o cauză nobilă”, a declarat Nadia Pietreanu, director de marketing la Uniqa.

Parteneriatul oferă posibilitatea de încheiere de către participanții la Untold și Neversea, în mod gratuit, a unor asigurări de bunuri și accidente, prin intermediul cărora vor fi despăgubiți în cazul producerii unui incident. Ei vor trebui să intre pe site-urile celor două festivaluri, la secțiunea dedicată parteneriatului și să completeze datele de identificare, de contactși codul abonamentului achiziționat.

Aceștia vor primi pe e-mail o confirmare a încheierii poliței de asigurare pe baza căreia pot solicita despăgubiri în cazul în care bunurile lor sunt pierdute sau furate, precum și în cazul unui accident. Uniqa Insurance Group operează în România din 2008. Grupul cu sediul central în Austria deține 40 de companii în 18 țări, cu 22.000 de angajați, prestând servicii de asigurări pentru 9,6 milioane de clienți.

Comenteaza