Festivalul Silvoiței se ține și în pandemie

Festivalul Silvoiței se ține și în pandemie

Evenimentul “În căutarea silvoiței” va avea loc în această toamnă în comuna clujeană Vultureni, fiind organizat de Romanian Business Leaders (RBL).

Unul dintre proiectele dezvoltate de comunitatea RBL este "Antreprenorești - adoptă un sat!" care își propune să revitalizeze localitățile rurale prin antreprenoriat. RBL Cluj a adoptat comuna Vultureni în 2018, iar începând de atunci dezvoltă împreună cu locuitorii comunei proiecte care contribuie la dezvoltarea zonei și la stimularea spiritului antreprenorial rural.

În 12 septembrie  va fi organizat, împreună cu comunitatea locală, evenimentul care va cuprinde traseu marcat cu bicicletă, drumeție pe dealurile din jurul comunei și un târg cu produse locale. La final, participanții se vor reuni la stadion în cadrul unui târg cu produse locale ale producătorilor din comună.

Traseul pentru biciclete are 20 km și o dificultate 3 din 5. În timpul interacțiunilor de la start și de la sosire, în timpul participării la ședința tehnică și la târgul de produse purtatul măștii este obligatoriu pentru persoanele peste cinci ani. Comunitatea RBL are ca misiune construirea unei țări mai bune pentru mediul de afaceri și pentru locuitorii ei.

Comenteaza