Finanţele clujene ameninţă firmele cu lista neagră

Finanţele clujene ameninţă firmele cu lista neagră
Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice (DGRFP) Cluj-Napoca reaminteşte contribuabililor că data de 27 aprilie este termenul limită pentru declararea şi efectuarea plăţilor obligaţiilor fiscale aferente perioadei fiscale precedente.

În vederea evitării aglomeraţiei la ghişeele organelor fiscale în zilele premergătoare scadenţei la plata şi declararea obligaţiilor fiscale, instituţia recomandă contribuabililor utilizarea metodei de depunere pe internet a declaraţiilor, în vederea desfăşurării în condiţii optime a operaţiunilor de depunere şi preluare a declaraţiilor.

Contribuabilii care nu depun declaraţiile online sunt rugaţi să se prezinte din timp la ghişeele organelor fiscale, altă variantă fiind efectuarea plăţii obligaţiilor fiscale prin decontare bancară. 
 
"De asemenea, informăm agenţii economici că, în situaţia în care vor înregistra obligaţii fiscale restante la data de 30.04.2015, vor fi publicaţi pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice – conform legii nr. 161/2003, cu modificările şi completările ulterioare’’ , avertizează conducerea DGRFP.

Comenteaza