Finanțele clujene și-au crescut încasările cu 85 de milioane

Finanțele clujene și-au crescut încasările cu 85 de milioane

Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Cluj a încasat în iunie de la persoanele fizice și juridice 610 de milioane de lei față de 525 de milioane în aceeași lună a anului trecut.

Cele mai mari încasări au fost consemnate la la asigurările sociale de stat – 252 de milioane, bugetul de stat (fără vamă) – 252 de milioane de lei, fondul național unic de asigurări de sănătate – 105 de milioane, cele la asigurările de șomaj fiind mai reduse – 8,2 milioane.

Creșterea procentuală la bugetul consolidat al statului consemnată de AJFP Cluj este de 16%. În evidența instituției figurau cu restanțe 40.765 persoane fizice și juridice, care datorau 380 de milioane de lei.

Pentru a recupera acești bani, AJFP a emis 5.976 de somații pentru 84 de milioane de lei și a înființat 5.279 de popriri și sechestre, pentru 41 de milioane de lei, însă a reușit să încaseze doar 31 de milioane din aceste activități de executare silită.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza