Firebyte Games a urcat cu 7% la o zi de la prima tranzacționare pe bursă

Firebyte Games a urcat cu 7% la o zi de la prima tranzacționare pe bursă

Firebyte Games Cluj (FGC) a încheiat prima sa şedinţă de tran­zacţionare la Bursa de Bucureşti Valori (BVB) la un preţ de 1,41 lei pe acţiune, adică o valoare de piaţă de 49,7 milioane de lei. Miercuri, prețul urca la 1,51 lei, în creștere de 7%.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Dezvoltatorul clujean de jocuri pe dispozitive mobile a încheiat prima sa şedinţă de tran­zacţionare, cea din 6 aprilie 2021, la un preţ de 1,41 lei pe acţiune, adică o valoare de piaţă de 49,7 milioane de lei. Comparativ cu preţul de la plasamentul privat încheiat în februarie 2021, de 0,56 lei pe acţiune, FRB a înregistrat marţi o creştere de 152%.

Aceasta a fost cea mai ra­pidă listare de la încheierea plasa­mentului privat şi până la începerea tranzacţionării: șapte săptă­mâni. „Pentru următoarele 12 luni compania îşi propune extinderea echipelor de dezvoltare angrenate în parteneria­tele de tip share-revenue prin creşte­rea numărului acestora de la 6 în prezent la 20“, spune Ovidiu Stegaru, fondator al Firebyte Games.

Cu o lichiditate de 10,5 milioane lei în prima zi şi cu un raliu de 152% faţă de preţul din plasamentul privat încheiat în februarie 2021, intrarea la tranzacţionare a primului dezvolta­tor de jocuri video pentru dispozitive mobile poate fi catalogată ca fiind un succes, conform ZF.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza