Fondatorul Untold vrea Parcul Izvor din București: propune evenimente, terase și shopping. Propune revedență Primăriei și parte din profit

Fondatorul Untold vrea Parcul Izvor din București: propune evenimente, terase și shopping. Propune revedență Primăriei și parte din profit

O firmă din grupul de companii deținute de organizatorii festivalurilor Untold și Neversea vrea să ia în concesiune Parcul Izvor pe tot parcursul anului, pentru a organiza acolo evenimente, o zonă cu mâncare și băuturi și o zonă de shopping.

Compania WUNDERPARK S.R.L. din Cluj–Napoca este cea care dorește concesionarea Parcului Izvor pe tot parcursul anului, potrivit scrisorii transmise consilierilor generali, conform hotnews.ro. 

Întreținerea parcului ar urma să revină în sarcina WunderPark, se va amenaja spațiul prin plantarea de copaci, înlocuirea permanentă a gazonului, iar acest aspect ar duce la îmbunătățirea stadiului precar în care se află parcul în acest moment, se arată în documentul citat. Compania ar urma să plătească o revedență Primăriei, un prag minimal, plus procent din profit, iar la anumite activități accesul publicului să fie gratuit.

Potrivit platformei de verificare a firmelor, Confidas.ro, firma WUNDERPARK SRL a fost înființată în 2021 și are un singur acționar, firma NOVUS CAPITAL S.R.L. . Firma NOVUS CAPITAL S.R.L are acționar pe BUTA IOAN BOGDAN. Acesta este acționar la mai multe firme implicate în organizarea Untold și Neversea.

Propunerea de concesionare a fost transmisă într-o scrisoare adresată consilierilor generali și deoacamdată este doar ce își dorește compania respectivă.

Festivalul Untold 2022 va avea loc în perioada 4-7 iulie la Cluj-Napoca. Peste 200 de artiști naționali și internaționali, printre care Above & Beyond, Anne-Marie, Claptone, David Guetta, Don Diablo, J Balvin, Kygo, Lost Frequencies, Major Lazer, Morten, Paul Kalkbrenner Live, Steve Aoki și Tujamo vor urca pe scena principală la cea de-a șaptea ediție a unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume.

Comenteaza