Fondurile „Rabla pentru electrocasnice” au fost epuizate în 8 minute

Fondurile „Rabla pentru electrocasnice” au fost epuizate în 8 minute
| Foto: Jonas Leupe / Unsplash

Bugetul de 14 milioane de lei pentru etapa a doua „Rabla pentru electrocasnice” a fost epuizat în 8 minute. Mai mulți utilizatori s-au plâns de modul de funcționare a aplicației.

Au fost generate 33.877 de vouchere, din care aproximativ 19.000 pentru televizoare, 9.600 pentru laptopuri şi 5.100 pentru tablete, a anunţat preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu Lorand-Arpad Fulop.

„Interesul pentru această etapă a fost uriaş, iar din cauza numărului mare de accesări din păcate unii utilizatori au avut probleme de conectare. Suma de 14 milioane de lei înseamnă aproximativ 34.000 de persoane, iar aplicaţia a fost gândită ca pe minut să aibă acces fără probleme 75.000 de persoane”, a spus preşedintele AFM, precizând că în cazul în care numărul utilizatorilor creşte pentru respectiva valoare, există posibilitatea apariţiei unor probleme. „Aşteptăm raportul dezvoltatorului pentru a vedea ce nu a funcţionat corespunzător”, a adăugat Lorand-Arpad Fulop.

CITEȘTE ȘI: Astăzi a început „Rabla pentru electrocasnice”, etapa a doua: vouchere de 400 de lei pentru televizoare, 500 de lei pentru laptopuri și 300 de lei pentru tablete

Comenteaza