Fostul director al hotelurilor Athos şi Rimini a ajuns la Arsenal Park

Fostul director al hotelurilor Athos şi Rimini a ajuns la Arsenal Park
Cel mai mare complex de agrement din România, Arsenal Park Orăștie, pe 90 ha, deținut de frații Marius și Emil Cristescu, îl va avea ca director general pe Marius Predescu, fostul şef al hotelurilor clujene Rimini şi Athos.

Marius Cristescu a declarat, pentru site-ul Profit.ro, că l-a adus la Orăștie pentru a crește calitatea serviciilor. Predescu (foto) și-a început cariera în Cluj, la hotelul Rimini (4*), unde a fost ospătar și a avansat până la director general, iar apoi a condus Athos (4*). După hotelul Caro Bucureşti, a activat la unităţi din SUA (Island Country Club, Sheraton Club), Maldive (Lily Beach Resort), Algeria.
 
Complexul Arsenal Park are 220 de locuri de cazare, iar turiștii pot practica instrucție militară, lupte de airsoft și paintball, tir cu arme de foc şi cu arcul, airsoft și paintball, plimbări cu transportorul șenilat, concursuri de drezină, închiriere mașini de golf, biciclete, go-kart bikes sau segway. Arsenal Park este și cel mai mare muzeu de tehnică militară din România, cu 150 de exponate.

Comenteaza