Fotoliu de masaj de 25.500 de lei, vândut de Black Friday

Fotoliu de masaj de 25.500 de lei, vândut de Black Friday

În perioada 16-18 noiembrie, cel mai mare jucător de pe piața fotoliilor din România, Komoder Cluj, a vândut 200 de unități, în valoare de 1,3 milioane de lei.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

”Un procent considerabil al vânzărilor din toamnă a venit în perioada Black Friday, așa cum era de așteptat. Persoanele fizice urmăresc să cumpere un fotoliu de masaj pentru întreaga familie, manifestând astfel interes pentru produse cu sistem de scanare a persoanei care face masaj, iar companiile de IT sau centrele medicale profită de promoția de Black Friday pentru a achiziționa mai mult de trei unități.

Cel mai performant scaun vândut în această perioadă a avut un preț de 25.500 lei: un fotoliu de masaj extrem de performant. Cea mai importantă comandă de la un vechi client, care a dotat un nou centru de recuperare medicală cu cinci astfel de fotolii”, explică Adrian Rus (foto), fondatorul companiei clujene.

Prețul mediu al unei achiziții este de 7.500- 8.000 lei, dar sumele record achitate pot fi foarte mari, cea mai mare comandă din toamnă fiind de 127.500 lei. Înființată în 2011, compania își propune îmbunătățirea calității vieții. În România, este prezentă cu magazine de prezentare în București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza