Fotoliu uriaș de masaj, livrat prin balcon de o firmă din Cluj

Fotoliu uriaș de masaj, livrat prin balcon de o firmă din Cluj
Fotoliu de masaj uriaș, livrat prin balcon de o firmă din Cluj
Fotoliu de masaj uriaș, livrat prin balcon de o firmă din Cluj

Distribuitorul clujean Komoder a prezentat pe internet imagini în care un fotoliu de masaj din categoria lux este livrat prin balconul unui apartament situat la etajul cinci al unui bloc de locuințe.

Rețeaua Komoder, înființată la Cluj-Napoca, numără acum  șase showroom-uri, dintre care patru sunt în țară și două în străinătate, conform Start-up.ro. La unitățile de la Cluj și Timișoara, compania a investit 90.000 de euro pentru amenajarea spațiilor. Cea din Iulius Mall Cluj a fost extinsă de la 30 la 80 mp.

În 2019, societatea clujeană anticipa o creștere de 25% a vânzărilor față de 2017, obiectivul fiind de a livra peste 4.000 de fotolii de masaj. În condițiile extinderii rețelei de magazine, dar și a creșterii vânzărilor, compania estima o cifră de afaceri anuală de peste 4 milioane de euro.

Principalii săi competitori în județul Cluj din domeniul de activitate comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet erau Proman România, Meliza, 24 Evoness, Sport Play Systems, conform platformei financiare Termene.ro.

Comenteaza