Furnizor clujean pentru fabrica DeLonghi

Furnizor clujean pentru fabrica DeLonghi
Furnizor clujean pentru producătorul de electrocasnice DeLonghi, care a anunţat că îşi va deschide o fabrică în parcul industrial Tetarom III.

Este vorba de producătorul de ambalaje Rondocarton, care deţine o fabrică în Sânnicoară, a arătat în această seară preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, în emisiunea Clujul în realitate, moderată la REALITATEA TV Cluj de Ciprian Aron şi unde invitat au fost jurnalistul ZIUA de CLUJ Cosmina Fernoagă.

Întrebat dacă există riscul ca DeLonghi şi Bosch să nu primească ajutoarele de stat cerute pentru deschiderea celor două fabrici în Tetarom III, având în vedere că premierul cu care au negociat, Emil Boc, nu mai este în funcţie, Tişe a spus că "nu se pune problema" în acest sens.

"Din informaţiile pe care le am, deja s-au înţeles cu actualul ministru al finanţelor. În principiu nu s-a pus problema neacordării ajutoarelor, şi sper să nu existe acest risc", a spus Tişe.

Amintim, ZIUA de CLUJ a arătat în urmă cu trei săptămâni că DeLonghi poartă negocieri cu o serie de furnizori, între care şi compania clujeană Rondocarton, pentru viitoarea fabrică din Jucu. Vezi aici detalii

Comenteaza