Galaţi: Premiu de 420.000 de euro la Loto, nerevendicat; biletul ar fi fost distrus la spălat

Galaţi: Premiu de 420.000 de euro la Loto, nerevendicat; biletul ar fi fost distrus la spălat
O persoană din Galați care în decembrie 2013 a câștigat la Loto 6/49 suma de 420.000 de euro nu și-a revendicat premiul până acum și mai are la dispoziție trei zile pentru a face dovada câștigului, angajata Loto care a vândut biletul spunând că este posibil ca acesta să fi fost distrus din greşeală.

Biletul câștigător a fost cumpărat în decembrie 2013 dintr-o agenție aflată în cartierul Țiglina 1 din Galaţi, însă premiul, în valoare de 420.000 de euro, respectiv 1, 9 milioane de lei, nu a fost ridicat nici până acum.

Persoana care a cumpărat acel bilet mai are la dispoziție trei zile, respectiv până vineri, pentru a face dovada că deține biletul câștigător, în schimbul căruia va primi suma de 420.000 de euro.

Angajata Loto care a vândut biletul câştigător spune că niciodată în cei 20 de ani de când lucrează în cadrul Loteriei Române nu a mai întâlnit o situație în care un câștigător să nu-și ridice premiul.

"Îmi pare foarte rău că nu şi-a ridicat banii. Era prima oară când agenţia noastră a dat un bilet câştigător la categoria I la 6/49. Mai are câteva zile, sper că îşi va lua banii. Eu cred că ori nu ştie că a câştigat, dacă e plecat din ţară, ori nu mai are biletul din cine ştie ce motive. Nici nu vreau să mă gândesc că este adevărat că l-a pierdut sau e deteriorat, cum se vorbeşte prin oraş. Ar fi un mare ghinion", a declarat Mariana Crăciun.

Ea spune că sunt informaţii că bărbatul repectiv nu ar mai avea biletul întrucât soția ar fi spălat pantalonii în care se afla tichetul, care astfel a fost deteriorat.

Câştigătorul premiului de 420.000 de euro mai are timp până vineri să se prezinte la Bucureşti pentru a-i fi validat biletul şi pentru a-şi ridica banii. Dacă nu se va încadra în acest termen, suma va rămâne în bugetul Loteriei Române.

În județul Galați, în ultimii ani au existat mai mulți câștigători la Loto. În 2001, un bărbat de 33 de ani din Tecuci a câștigat 160.000 de lei, un apartament în București și un autoturism Skoda. În noiembrie 2008, doi bărbați din Galați au împărţit aproape cinci milioane de euro, iar în 2009 un pompier de la ISU a câştigat aproape 11 milioane de euro. Aceeaşi sumă a fost câştigată în 2013 de un judecător din Galați.

Etichete
Comenteaza